Meer over Raccent - Raccent = onderwijsvernieuwing; betekenis = leren uit relaties; Expert = Jos Geerligs;
foto image

Meer over Raccent B.V.

R accent levert expertise in een breed pallet van projecten. Het betreft ontwikkelwerk, dat direct bruikbaar moet zijn en ook een tijdje meegaat. Om die kwaliteit te kunnen leveren wordt samengewerkt met onderzoekers en beleidsmakers, met mensen uit de praktijk van het ondewijs, bedrijven en dienstverleners. Bij de uitvoering van Quick Scans werd samengewerkt met diverse ondezoekers van het voormalige IVA uit Tilburg. Bij het werk voor de PolitieOnderwijsraad werd samengewerkt met deskundigen van de PolitieAcademie en van de politiekorpsen.

R accent beschikt over een uitgebreid netwerk in scholen, bedrijven, overheden, onderzoekinstellingen, etc. Het werk (zie de afgesloten projecten), de werkwijze en de netwerken zeggen veel over de verwachtingen die u mag hebben van onze inzet.

Reactie

Marktwerking ... suffie

Ik kwam er pas geleden achter wat de impact was van de Bolognaverklaring van 1999 over de hogeronderwijsruimte. De impact is het principe van marktwerking voor het hele onderwijs.

Deel deze pagina:

Recent

Gepersonifieerd leren

Ik zat afgelopen maand twee keer in een workshop over gepersonifieerd leren. Maar was het geen individueel leren?

Recensie

Identititeit

Paul Verhaeghe (2012) schreef Identititeit. Van dit boek neem ik mee dat het verwerven van identiteit niet te scheiden is van het verwerven van bekwaamheid.

R accent   •   Zwenkgras 45   •   2804 NG    •   Gouda   •   tel. +31 182 546 096   •   mob. +31 623 479 681   •   info@raccent.nl